Avdelningschef El till Caverion, Nyköping

Avdelningschef El till Caverion, Nyköping

Vill du ansvara för att vidareutveckla Nyköpings största och mest lönsamma enhet inom El-projekt? Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med högt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som Avdelningschef El på Caverion i Nyköping har du fullt personal- och resultatansvar för din avdelning idag bestående av drygt 50-talet medarbetare. En mycket välfungerande grupp innefattande både hög kompetens, driv och engagemang. I rollen driver du avdelningen framåt efter uppsatta mål både vad gäller ledning och planering, lönsamhet samt affärsutveckling och försäljning.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:
  • Delta i marknadsförings- och försäljningsplaner i enlighet med framtagen strategi.
  • Marknadsföra och sälja Caverions projektkoncept samt leder och deltar i alla projektfaser från konceptutveckling och försäljning till projektslut.
  • Säkerställa kontinuerlig projektrapportering och projektövervakning.
  • Säkerställa att projektmetoder och verktyg används i projektet och att krav på hälso-, säkerhets- och kvalitetsstandarder uppnås.
  • Bidra till utvecklingen av projektledningskunnandet på Caverion för att säkerställa att projekt levererar resultat och kvalitet i enlighet med Caverions projekthandbok.
  • Interagera med interna intressenter, underleverantörer och andra leverantörer i syfte att säkra att adekvata resurser är tillgängliga för att genomföra projektet och att de är uppdaterade om projektutveckling.
  • Leda och coacha projektmedlemmar för att säkerställa att aktiviteterna implementeras effektivt och inom överenskomna budgetar och tidplaner.
Rollen är placerad i Nyköping och du rapporterar till Distriktschef. På Caverion genomsyras arbetet av värderingarna: innovation, samarbete, ansvar och professionalitet. Inom Caverion finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att växa inom företaget med mer ansvar, kanske är en väg till detta att på sikt erbjuda tvärdisciplinära tjänster i Nyköping?

Är det här du?

För att du ska passa för tjänsten tror vi att du har tidigare erfarenhet från en motsvarande roll med personalansvar där du framgångsrikt lett och utvecklat ett affärsområde/avdelning inom El. Alternativt har du flerårig erfarenhet som projektledare på konsultsidan och då med fokus på El. Du är väl insatt i anbudsförfarandet, entreprenadjuridik AB/ABT och har en god ekonomisk kompetens. Har du också en akademisk utbildning inom för tjänsten relevant område är det givetvis meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten, likaså goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas i rollen krävs framförallt ett högt affärsmannaskap, en entreprenörsanda och att du motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du har ett ödmjukt ledarskap där du på ett naturligt sätt får med dig andra, samtidigt är du inte är rädd för att fatta beslut.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Avdelningschef, projektledning, projektgrupp, El
Mer info
Kontaktperson Carolina Eskengren
Telefon 08-120 50 427
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 20 sept 2019 (149 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 16 000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.