Avdelningschef Automation till Caverion, Nyköping

Avdelningschef Automation till Caverion, Nyköping

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med tydligt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare utvecklas? Caverion söker nu en avdelningschef Automation till avdelningen i Nyköping!

Om tjänsten

Som avdelningschef för Automation är inriktningen infrastruktur och industri ansvarar du för att leda, driva och utveckla din grupps dagliga och långsiktiga arbete. Du säkerställer nya kundavtal och uppdrag utifrån Caverions affärsstrategi. Vidare har du ansvaret för det ekonomiska resultatet och effektiviteten inom din grupp. Gruppen som idag består av drygt 10 medarbetare. Det är viktigt att du har mycket goda ledaregenskaper och ett starkt affärsmannaskap.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:
  • Övergripande försäljningsansvar på avdelningen
  • Delta i marknadsförings- och försäljningsplaner i enlighet med framtagen strategi.
  • Identifiera och genomföra resultatdrivande förbättringsarbete
  • Personalansvar
  • Leda och coacha medarbetare för att uppnå förväntat resultat i projekten
  • Budgetansvar
  • Ständigt arbeta med medarbetar- och kundnöjdhet
  • Aktivt delta och medverka i distriktets ledningsgrupp
Rollen är placerad i Nyköping och du rapporterar till Distriktschef för Industri och Kraft. Rollen innebär resor, främst inom regionen.

Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar. Tjänsten ger möjligheter att växa inom organisationen. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.

Är det här du?

För att du ska passa för tjänsten har du en teknisk utbildning samt erfarenhet av att ha lett projektarbete inom automation gällande infrastruktur och industri, gärna i en arbetsledande- eller chefsroll. Du har erfarenhet av att skapa och utveckla kundrelationer och är van vid att arbeta med försäljning. Vidare har du haft budgetansvar. B-körkort är ett krav för tjänsten, likaså goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas i rollen krävs framförallt ett tydligt affärsmannaskap, där du motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du har ett ödmjukt och naturligt ledarskap där du får med dig andra, samtidigt som du kan fatta beslut.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Avdelningschef, projektledning, projektgrupp, teamlead, gruppchef
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 28 juni 2020 (309 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.