Projektledare ombyggnad till Catena, Region Stockholm/Mälardalen

Projektledare ombyggnad till Catena, Region Stockholm/Mälardalen

Catena befinner sig i en spännande fas och vi behöver därför stärka upp vår region med en projektledare som främst kommer leda våra ombyggnads- och lokalanpassningar. Projekten kan vara av olika omfattning och du blir även involverad i till exempel hållbarhetsprojekt.

Med din kunskap på området och din engagerade personlighet bidrar du till bolagets fortsatta utveckling i regionen. Du kommer erbjudas en varierad roll med stort eget ansvar hos en långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare, med ambitiösa hållbarhetsmål- i en framtidsbransch!

Inom Region Stockholm/Mälardalen finns idag 10-talet medarbetare som tillsammans förvaltar 50-talet fastigheter. Vi arbetar i team och här har vi ett nära samarbete i såväl planering som genomförandet av projekt. Vårt Regionkontor ligger i Nyköping och får vi drömma så utgår du därifrån. Med ett spritt geografiskt område innebär rollen en del resor, men du kommer självklart själv ha möjlighet att styra och planera dina dagar i stor mån. Catena har idag totalt 50-talet medarbetare med huvudkontor i Helsingborg.

Som projektledare hos oss ansvarar du för att:
  • Driva projekt genom hela processen från framtagande av enklare förfrågningsunderlag för upphandling av entreprenör fram till genomförande, slutbesiktning och överlämning till förvaltning
  • Ha produktions- och ekonomiskt ansvar för byggprojekt från start till färdigställande
  • Självständigt upprätta och behålla relationer med entreprenörer, konsulter och andra intressenter
  • Se till att myndighetskrav och lagstiftning efterlevs
  • Delaktig och bidragande till att nå Catenas hållbarhetsmål
Om dig
Sannolikt har du en utbildningsbakgrund inom bygg/samhällsbyggnad att luta dig mot, alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivet. Vi tror att du har hunnit arbeta något år i projektledarrollen, antingen på beställarsidan, som konsult och/eller entreprenad. Detta då du behöver ha grundläggande kunskaper om byggprocessen från idé till slutgarantibesiktningen, entreprenadjuridik, myndighetsfrågor och projektekonomi för att kunna axla rollen på ett bra sätt. Precis som oss, har du ett stort intresse för hållbarhetsfrågor! Körkort är ett krav i rollen då du behöver röra dig med bil i regionen.
Självklart värdesätter vi erfarenhet högt, med VEM du är som person är minst lika viktigt! Vi söker dig som ser dig själv som en lagspelare, då vi på Catena sätter laget före jaget och lägger stort värde i prestigelöshet och viljan att hjälpa och ställa upp för varandra. Du har en positiv grundsyn och ser lösningar snarare än hinder, du har förmågan att ha många trådar i gång samtidigt och att vara kommunikativ och relationsskapande behövs också i den här rollen. Utgångspunkten för vårt arbete är vår gemensamma värdegrund; vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade. Säkerligen går detta hand i hand med vem du är som person!

Vad erbjuder vi dig
Vi är en liten och effektiv organisation bestående av ett gäng medarbetare som bär på stor erfarenhet och kompetens. Genom att arbeta nära tillsammans når vi våra mål, arbetar effektivt och får full utväxling på våra kunskaper. På Catena tror vi på individen och vi uppmuntrar till eget initiativtagande.

Catena ligger i framkant och arbetar aktivt med hållbarhet. Företaget är dessutom certifierade som Great Place to Work! Läs gärna mer här https://www.catenafastigheter.se/om-oss/arbeta-hos-oss/

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen via jerrie.se och har du några frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Bruman, 0735-405262. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vår ambition är att inleda urval och intervjuer innan sommarsemestrarna drar igång fullt ut.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Catena-aktien handlas på NASDAQ Stockholm, Large Cap.