Ekonomiassistent till Car-O-Liner i Kungsör

Ekonomiassistent till Car-O-Liner i Kungsör

På kungligheternas rekreationsort Kungsör finns Car-O-Liner Group AB där såväl produktion som kontor ligger under samma tak. Car-O-Liner Group AB ingår i Snap-on Inc, ett internationellt, börsnoterat bolag på New York stock Exchange. Just nu stärker bolaget upp sitt ekonomiteam och Meritmind har fått äran att rekrytera deras ekonomiassistent.

I rollen som Ekonomiassistent får du chansen att bidra till Car-O-Liner Group ABs framgång och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Du kommer att ingå i ett team bestående av fem kompetenta kollegor där ni arbetar nära tillsammans. Det innebär för dig att du har mycket goda möjligheter till personlig utveckling i ett modernt och digitaliserat arbetssätt.

Att få jobba på ett företag där så många funktioner finns samlade och där känslan av "högt i tak" råder är lite unik!

Om tjänsten
Det dagliga arbetet går främst ut på:
  • att skicka påminnelser och kontoutdrag till kunder
  • genomföra kreditkontroller och kreditbevakningar
  • avstämning av bank och kundreskontra
  • back-up till kund och leverantörsreskontraansvarige
  • medverka i bokslutsprocess
Vem söker vi?
Till rollen som Ekonomiassistent söker Car-O-liner Group AB framför allt dig som är en kommunikativ och social person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och möjligheten att utvecklas.

Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och har en god förmåga att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och tillsammans med andra. I din roll ingår många kontakter både internt och externt. Detta innebär att det är viktigt att du är trygg i att kommunicera och upprätthålla goda relationer.

Car-O-Liner Group AB ingår i en global koncern vilket innebär att det är grundläggande att du har en god förmåga att uttrycka dig såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Du behöver vara utbildad ekonom eller annan motsvarande utbildning/erfarenhet arbetsgivaren bedömer som likvärdig

Du behöver även ha goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel

Övrigt meriterande
  • Tidigare arbete inom internationella miljöer
  • Erfarenhet av verksamhetssystemen Jeeves och/eller Medius
Placeringsort: Kungsör

Om Car-O-Liner Group AB

Car-O-Liner Group AB, en del av Snap-on Incorporated, är världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin. I mer än 40 år har vi försett industrin med innovativa lösningar, teknisk utveckling och utbildning. I Car-O-Liner Group ingår varumärkena Car-O-Liner, Josam och TruckCam. Car-O-Liner förser personbilsindustrin med system för reparation av krockskadade fordon medan Josam och TruckCam fokuserar på hjulinställning och riktning inom den tunga fordonsindustrin. Car-O-Liner Group finns representerade i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com och om våra olika varumärken på www.snapon-totalshopsolutions.com.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Car-O-Liner med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind Caroline Ollas, caroline.ollas@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Undvik känsliga personuppgifter som civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)