Platschef till Asfaltsgruppen

Platschef till Asfaltsgruppen

Har du en arbetsledande roll idag samt erfarenhet inom asfalt? Söker du dessutom efter en ny utmaning och vill ta ett nästa steg i karriären? Perfekt - då ska du läsa vidare. Vi söker dig som vill vara med i Asfaltsgruppen fortsatta tillväxtresa i rollen som Platschef.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Asfaltsgruppen.

Om företagetAsfaltsgruppen är ett växande entreprenadföretag inom asfaltbeläggning med huvudsakligt verksamhetsområde i Östergötland. Företaget startades år 2000 och har sedan dess vuxit till att idag omsätta ca 260 milj kr med 70 medarbetare.

Asfaltsgruppen växer och söker dig som vill vara med i etableringen i Nyköping. Asfaltsgruppen är ett flexibelt företag med korta beslutsvägar, engagerade och kompetenta medarbetare som sätter kvalitet och hög servicenivå i första rummet.

ArbetsuppgifterI rollen som platschef ansvarar du lokalt för Asfaltsgruppen i Nyköping, som är en nyetablering. Du ansvarar för att bygga upp marknaden där du till en början kommer att få stöd ifrån de befintliga resurserna från närliggande orter. När din marknad är uppbyggd kommer du att bygga upp ditt eget team och ansvara för bemanningen. Detta innefattar även personal-samt arbetsmiljöansvar lokalt.

Vidare ansvarar du för att driva och leda projekt inom asfaltsbeläggning. Detta innefattar kundkontakt, fördelning av resurser och aktiviteter samt ekonomi-och kvalitetsuppföljning. Du är med i uppstarten av projekten och du genomför kontinuerliga avstämningar för att säkerställa en god kundnöjdhet. I din roll har du ett nära samarbete med både kunder och kollegor där ni tillsammans driver Asfaltsgruppen framåt.

Formella krav
  • Några års arbetslivserfarenhet som arbetsledare och/eller platschef
  • Erfarenhet av asfaltsbeläggning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
  • Meriterande: Eftergymnasial utbildning inom området
För att trivas i rollen är du nyfiken och har ett intresse för att driva verksamheten framåt. Du har förmågan att fatta egna beslut och driva dina processer vidare. Därtill har du även en god strukturell förmåga, vilket innebär att du har ett helikopterperspektiv i projekten och kan se till alla detaljer. I denna tjänst förväntas du ta stort ansvar för projekten och se till att de drivs framåt mot utsatt tidsplan. Slutligen har du goda ledarskapsegenskaper och kan motivera din arbetsgrupp.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nyköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, asfaltsbeläggning, asfalt, chef, ledare, arbete, kund, projekt, entreprenad, entreprenadföretag, kvalitet, ekonomi, tidsplan, medarbetare, nyetablering, verksamhet, Nyköping, Södermanland, Östergötland, rekrytering, heltid, Asfaltsgruppen
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!