Junior redovisningskonsult / redovisning

Junior redovisningskonsult / redovisning

Lockas du av att arbeta inom redovisning? Vill du arbeta på ett företag som värdesätter balans och coachning? Här erbjuds du en möjlighet att med stöttning få arbeta självständigt inom redovisning med mycket kundkontakt.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att numbers by lönnmo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och numbers by lönnmo en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetnumbers by lönnmo AB är en ekonomibyrå som levererar brett med ekonomirelaterade tjänster såsom redovisning, lön och bokslut där det i kundkretsen finns både små och medelstora företag, främst inom tjänstesektorn. På företaget arbetar åtta personer där kulturen präglas av en platt organisation med stor gemenskap där mycket fokus läggs på att skapa balans mellan arbetsliv och fritid. Företaget strävar efter att ligga i framkant i digitaliseringen i sitt arbete, och låta den personliga servicen stå i centrum för kunderna.

ArbetsuppgifterI rollen som junior redovisningskonsult ansvarar du för redovisning till dina kunder där du som stöd i ditt arbete och din utveckling har dina kollegor, kontorschefen och företagets VD. När du tilldelas kunder får du tydliga genomgångar, och därtill har du även veckovisa avstämningar där du får hjälp med planering. I ditt arbete gör du löpande bokföring med tillhörande månadsavstämningar samt hantering av leverantörsfakturor och kundfakturor, där den största delen sker digitalt. Du redovisar även moms, arbetsgivardeklarationer och vid bokslut är du behjälplig tills du är redo att genomföra det på egen hand.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av redovisning
  • Meriterande att ha arbetat i roller med kundkontakt
Vi tror att du som söker tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter där du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Du har förmågan att strukturera och prioritera, där ditt arbetssätt präglas av en grundlighet och noggrannhet. Vidare trivs du med att prata med kunder och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är hjälpsam och stöttar gärna dina kollegor, samtidigt som du inte räds att själv be om hjälp vid behov.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nyköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.