Driven projektledare till Bravidas VS-avdelning i Nyköping

Driven projektledare till Bravidas VS-avdelning i Nyköping

Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu befinner sig VS-avdelningen i en spännande fas med förnyad organisation och spännande projekt. Därför söker vi en ny projektledare!

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
  • ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • utveckla och bevara kundrelationer
  • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • leda och engagera medarbetare
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida i Nyköping har flera avdelningar som tillsammans har ett nära sammarbete. På VS-avdelningen är vi ett litet sammansvetsat gäng på nio montörer som backas upp av en projektledare, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just VS. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, ta mycket ansvar och arbeta med utmanande projekt. Just nu sker det en förnyelse i organisationen vilket innebär att vi behöver en ny driven projektledare som vill vara med och ta avdelningen till nästa nivå.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, flerårig yrkeserfarenhet från arbet inom VS- eller installationsbranschen, samt erfarenhet av rollen som ledare. Som person är du noggran, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra sammarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som arbetskollegor. B-körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 8 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (21 dagar kvar)