Företagssäljare till Bonnier Business Media Sales Norrköping

Företagssäljare till Bonnier Business Media Sales Norrköping

Bonnier Business Media Sales, ett dotterbolag till Bonnier AB, har sedan 2014 haft en explosionsartad tillväxt. Framgångssagan är ett faktum och med över 100 anställda i dagsläget letar de nu efter nya talanger till kontoret i Norrköping. Ta chansen att vara med på expansionsresan som aldrig tycks ta slut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bonnier Business Media Sales räkning hungriga företagssäljare till ett härligt B2B säljteam i centrala Norrköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnier Business Media Sales, frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som företagssäljare arbetar du med bearbetning av varma kunder med försäljning av ett av Sveriges största affärsmagasin, Dagens Industri. Tillsammans med ditt team sätter ni gemensamma mål varje dag och du sätter även egna mål för dagen och veckan. Du sköter ditt arbete med telefonen som redskap med uppgift att ringa och erbjuda varma kunder prenumerationer av tidningen.

Du erbjuds:
  • En heltidstjänst med trygga anställningsvillkor motsvarande ett kollektivavtal genom branschorganisationen Kontakta, arbetstid måndag-fredag 08:00-17:00, goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag m.m.
  • Introduktion och kontinuerlig utbildning samt individanpassad coachning under hela din karriär.
  • Fantastisk kontorsmiljö i hjärtat av Norrköping med lika fantastiska kollegor och en stämning där framgångar firas.
  • Möjlighet att själv påverka din lön genom både garantilön och provisionsmodell.
Vi söker dig som:
Har ett genuint driv och som aldrig ger upp, har du det, vet vi att du kommer att lyckas. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning men det är inget krav. Vidare trivs du i en resultatinriktad miljö med högt tempo där ingen dag liknar den andra. Vi tror även mycket på att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas hos Bonnier Business Media Sales. Du är social, utåtriktad och vågar ta för dig, du är en stjärna på att bygga relationer och skapa en magisk stämning på kontoret tillsammans med dina kollegor såväl som i kontakten med dina kunder. Krav för tjänsten är att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

STAD: Norrköping

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonnier Business Media Sales är en del av Nordens största mediekoncern, Bonnier AB, som bl.a. äger Expressen, SF Studios och Dagens Nyheter. Från våra tre kontor i Västerås, Örebro och Norrköping säljer vi några av Sveriges största affärsmagasin. Såsom Dagens industri, Resumé, Dagens Medicin, VLT för att nämna några, med syftet att hjälpa våra kunder att fatta bättre beslut i deras dagliga arbete. Sedan starten 2014 har vi vuxit från 5 till över 100 medarbetare. Under 2020 hade vi en total försäljning på 89 miljoner kronor, och har även utökat med en kundservice-avdelning som sammanlagt är 18 personer. Vår vision är att bli den ledande säljorganisationen inom hela Bonnier-koncernen.