Kundservicemedarbetare till Berendsen Textil Service AB, Nyköping

Kundservicemedarbetare till Berendsen Textil Service AB, Nyköping

Säljande kundservicemedarbetare

till vår renrumsanläggning i Nyköping

Lyser du upp när du får jobba både med kundadministration och lite sälj? Trivs du med att jobba i ett välkänt och framgångsrikt företag? Då kan det vara dig vi söker!

Om bolaget och tjänsten

Som renrumspartner erbjuder vi våra kunder anpassade lösningar som uppfyller kundernas standarder och behov. Vår internationella närvaro möjliggör ett omfattande kunskapsutbyte och ger våra kunder tillgång till de senaste innovationerna. Vi ger våra kunder en bekymmersfri vardag genom att ta hand om kundernas kontaminerade textilier och tvätta dessa så att de kan användas igen.

Vi söker nu för omgående tillsättning en kundservicemedarbetare. Du kommer att få ansvaret för kundserviceadministration och ett säljansvar med egen budget. Vi tror att fördelningen ligger på ca 70% kundserviceadministration och 30% sälj. Största delen av våra kunder finns i Mälardalen, men vi har kunder i hela Sverige.

I tjänsten ingår bl.a:
  • Registrera avtal i vårt CRM och kundsystem
  • Avvikelsehantering
  • Fakturafrågor
  • Registervård
  • Leverans, service och avtalsrelaterade frågor
  • Eget säljansvar för mindre kunder med egen budget
  • Ansvar för att boka dina kundbesök, förhandla, skriva offerter och avtal
Vi uppskattar antalet resdagar per år till ca 30 dagar.

Vem är du
Det krävs att du är strukturerad och kan prioritera din dag. Du har ett eget driv och har en affärsmässighet. Du gillar att se resultat, har en positiv framtoning och gillar att ha mycket på gång samtidigt. Du behöver ha lätt för att ta till dig olika system och information. Du gillar administration och hela du skiner lite extra när du pratar med kunden antingen per telefon eller i ett möte!

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
Ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Meriterande är framgångsrik försäljning från B2B. Vi ser gärna att du har lägst gymnasieutbildning och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi

En anställning i ett företag som har ett starkt varumärke och ett företag som vi är stolta över. En dynamisk miljö, trevliga kollegor med höga ambitioner. Du kommer att få all nödvändig utbildning och löpande coaching och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredric Larsson, kundservicechef på 0709-64 90 76 eller 0155-20 96 04.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 15 mars 2020.

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!