Kundservicechef, Nyköping

Kundservicechef, Nyköping

Kundservicechef

Till Nyköping

Vill du representera ett marknadsledande och internationellt bolag? Vi söker nu en kundservicechef som älskar att jobba med kunder och som vill vara med på resan och utveckla vår kundserviceavdelning.

Vår anläggning i Nyköping levererar hyr- och tvättlösningar såsom kläder, skor och städmaterial anpassade för rena rum och miljöer. Anläggningen levererar till kunder i hela Sverige som är verksamma inom b.la elektronik, läkemedel, sjukvård, samt forskning och utveckling. Det ställer höga krav på såväl produkterna vi levererar samt distribution. Affärsområdet "Cleanroom" levererar till några av Sveriges största läkemedelsbolag där vi är en viktig och långsiktig partner, såväl i Sverige som internationellt. Vidare erbjuder anläggningen flera digitala tjänster för optimering, inköp samt styrning och kontroll av klädsystem och lagernivåer.

Till vår kundservice söker vi nu en engagerad ledare och inspiratör som kan skapa positiva relationer såväl internt som externt. Vi söker en chef som kan ta vår kundservice ytterligare ett steg i sin utveckling. Du kommer att ingå i anläggningens ledningsgrupp och ansvara för vår kundservice. Du kommer att fungera som stöd till våra Key Account Managers, ha löpande dialog med våra små- och mellanstora kunder samt arbeta för merförsäljning.

Tjänsten
  • Personalansvar för tre medarbetare
  • Utveckling av befintliga kunder
  • Samordning av kundserviceaktiviteter
  • Uppföljning och utveckling av kundservice
  • Aktivt arbete med merförsäljning tillsammans med dina medarbetare
  • Ansvarig för minskning av kundtapp
  • Prislistor
  • Ansvarig för att säkerställa, utveckla, implementera och följa upp rutiner
  • Förhandlingar med kunder
Din profil
Du trivs med en ledande roll och drivs av att arbeta mot mål tillsammans med ditt team. Du är drivande med mycket sälj i dig och har ett stort engagemang samt förhandlingsvana. Du kontaktar gärna kunder för att boka möten där du representerar företaget och etablerar samarbete. Som person är du prestigelös, välorganiserad och trivs med att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt.

Krav
Du har lägst gymnasieutbildning och behärskar Officepaketet samt engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En trevlig arbetsmiljö med trevliga kollegor. Du kommer få produktutbildning, löpande coaching och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Göran Nilsson, Platschef, på telefon 0702-24 74 30.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: kundservicechef, chef, kundservice, kundsupport, service, kundnöjdhet, support, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 sept (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!