VS-montör till Assemblin i Nyköping alt Södertälje

VS-montör till Assemblin i Nyköping alt Södertälje

Din roll som montör
Assemblin VS är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom entreprenad. Som VS-montör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Nyköping. Din placeringsort kan antingen bli Nyköping alternativt Södertälje. Som montör rapporterar du till en projektledare eller filialchef.

Din bakgrund
Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.
Vi kan
Vi vill
Vi bryr oss

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2019-04-30. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Robin Whalström på telefon: 010-475 3829.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)