Personal sökes till tvättindustrin i Nyköping!

Personal sökes till tvättindustrin i Nyköping!

Om tjänsten

Nu söker vi tre pigga och alerta person för anställning hos Arena Personal. Du kommer att bli uthyrd till en av våra kunder som verkar inom tvätteribranschen. I tjänsten kommer du att arbeta på en eller flera av företagets olika avdelningar med olika arbetsuppgifter som förekommer i ett industritvätteri. Det ingår bland annat att sortera inkommande tvätt, att arbeta med vikmaskiner, hänga kläder på galge, mangla och att packa tvätt.

Denna tjänst är en timanställning där du jobbar fyra dagar i veckan 16,00-20,00. För att kunna ha en timanställning hos oss innebär att du behöver ha en annan typ av sysselsättning exempelvis studerande, annat extra jobb eller eget företag.

Din profil

För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt att du har en positiv inställning till att jobba, att du kan hålla ett högt tempo och att du trivs med att arbeta fysiskt. Du behöver vara stresstålig och vi ser att du har lätt att lära dig och ta till dig nya uppgifter och direktiv. Det är även viktigt att du är prestigelös och kan arbeta mot uppsatta prestationsmål. Jobbet ställer krav på att du hanterar det svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.