C och CE-chaufförer till Nyköping!

C och CE-chaufförer till Nyköping!

Om tjänsten

Som ett av de större bemanningsföretagen inom transportområdet, så behöver vi kontinuerligt förstärka upp med flera duktiga lastbilschaufförer med C och CE-behörighet!

Du kommer att bli anställd hos oss, men arbeta ute hos en av våra kunder. Vi har kunder inom flera olika branscher och uppdragen ser därför olika ut, vilket innebär att vi har både dag- och kvälls/nattuppdrag.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom chaufförsyrket och som trivs i den rollen.

Du är en positiv person som snabbt kan sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter. Du håller en god servicenivå och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har god fysik då tunga lyft kan förekomma. Då all kommunikation (med Transportledarna och din Personalansvarig) sker via telefon krävs det att du talar och förstår svenska i tal.

Du som söker har givetvis:
  • Körkort med C och/eller CE-behörighet
  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • Erfarenhet av chaufförsyrket
Meriterand är:
  • ADR
  • Truckkort
Registerkontroll kommer att utföras.

Då vi träffar kandidater löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.