maskin- och rörkonstruktör till sweco

maskin- och rörkonstruktör till sweco

Brinner du för tekniska lösningar? Nu söker vi en junior maskin och rörkonstruktör till Sweco Industry i Nyköping. Det här är en tjänst för dig som vill arbeta med maskinkonstruktion hos ett företag i framkant. Du kommer att arbeta hos Swecos kunder i regionen. Tjänsten startar till hösten, men rekryteringsprocessen börjar redan nu, så var snabb in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sweco Industrys räkning en maskin- och rörkonstruktör till Nyköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco Industry. Om du har några frågor eller funderingar rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila Academic Work så ska vi hjälpa dig. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sweco Industrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som maskin- och rörkonstruktör på Sweco Industry kommer du att arbeta hos välkända industriföretag.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med maskinkonstruktion.
 • Arbeta i 3D-modelleringsprogram.
 • Rita upp processcheman för verksamheter.
Du kommer att arbeta hos Swecos kunder i regionen. Vanligt är att man arbetar i projektform, där du kommer att få möjlighet att utvecklas tillsammans med erfarna ingenjörer.

Vi söker dig som
 • Har en relevant gymnasie-, högskole- eller civilingenjörsutbildning
 • Behärskar svenska språket väl då det krävs i tjänsten.
 • Har erfarenhet av 3D Cad i till exempel Inventor, SolidWorks eller PDMS.
 • Har erfarenhet av beräkningar i till exempel ANSYS, CAEPipe eller Flowmaster.
Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* Verkstads-, stål-, fordons- eller processindustrin.

Som person analyserar du och bryter ner problem i sina beståndsdelar. Du ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Vidare sätter igång aktiviteter mot ett önskat resultat. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Kontorstider
 • Placering: Nyköping med omnejd
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett företag som planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.