Teknikinformatör för flygande materiel till CTT!

Teknikinformatör för flygande materiel till CTT!

Nu söker CTT en teknikinformatör för att dokumentera och utveckla teknisk information för deras produkter inom flygbranschen. Har du en examen som ingenjör, är intresserad av flygplansteknik och vill jobba tillsammans med dina kollegor för att utveckla företagets produkter inom fuktreglering av flygplan? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

CTT förstärker nu sin utvecklingsavdelning och vi söker för deras räkning en teknikinformatör med intresse for teknisk dokumentation där du kommer att arbeta med produktutveckling och av tekniska system inom flyg. Du välkomnas in i ett bolag med god sammanhållning, där du, både på egen hand och tillsammans med dina kollegor kommer vara med och driva arbetet framåt.

För att trivas i denna roll krävs god samarbetsformaga, noggrannhet och ansvarstagande da CTT ar ett bolag dar kvalitetskraven ar hoga och varje medarbetares insats ar avgorande. Tjansten ar placerad i Nykoping och det ar onskvart att du bor i naromradet. For all personal pa CTT gors en sakerhetsprovning och registerkontroll.

Du erbjuds
 • Att få utvecklas och stöttas av erfarna kollegor i teamet
 • En roll i ett spännande bolag som präglas av händelser i omvärlden
 • En dedikerad konsultchef som kommer vara med och stötta under hela uppdraget
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknikinformatör kan du som ingenjor fa mojlighet att jobba med god insyn i hela kedjan fran konstruktion, tillverkning, verifieringsprovning, certifiering i syfte att kunna producera nodvandig teknisk dokumentation for CTT´s produkter. Bland deras kunder kan Boeing och Airbus namnas. Du kommer att jobba bade med deras ingenjorer samt produktions- och underhallspersonal for att verifiera framtagna manualers lamplighet/funktion.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad Ingenjorsutbildning, teknikerutbildning alternativt illustratorsutbildning med intresse for teknisk dokumentation, t ex manualer med hoga krav bade pa tydlighet och god pedagogik.
 • Goda kunskaper i engelska och svenska i bade tal och framforallt i skrift.
 • Erfarenhet fran utveckling av underhallsmanualer/servicebulletiner ar hogt meriterande
Det är meriterande om du har:
 • Kunskaper inom S1000D
 • Kunskap inom Teknisk Illustration och vana vid illustrationsverktyg
 • Erfarenhet fran flygindustri
Övrig information
 • Omgående, eller enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Nyköping
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CTT Systems AB ( http://www.ctt.se/sv/) är ett företag som verkar inom flygbranschen. De specialiserar sig på produkter och system som kontrollerar luftfuktigheten både i kabinen och i flygplanskroppen. Bland deras kunder finns Boeing, Airbus och olika flygbolag. Deras mål är att vara den ledande leverantören av produkter för luftfuktighetskontroll på flygplan för att berika flygbolagen och miljön och människorna ombord. Företaget startades 1991 i Nyköping och har sedan starten tagit över en större och större del utav marknaden. De har cirka 65 anställda i Nyköping och även en del mindre enheter i andra delar av Sverige som gör att bolaget består av strax under 100 anställda.