Laboratorieingenjör till Vattenlabb i Nyköpings kommun!

Laboratorieingenjör till Vattenlabb i Nyköpings kommun!

Vill du arbeta på en arbetsplats som kan erbjuda en stor variation av uppdrag och utmaningar? Nyköping Vatten söker nu en laboratorieingenjör till vattenlaboratorium.
Är du utbildad inom kemi, har erfarenhet av kemiska analyser och vill ta nästa steg i karriären? Läs vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker en laboratorieingenjör till Nyköpings kommun.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nyköpings Kommun. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla partner är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Laboratorieingenjör kommer du jobba i vattenlaboratoriet och utföra främst kemiska och fysiska analyser på avlopp, slam och dricksvatten. Du kommer att utföra provtagning av avlopp- och dricksvatten ute hos kunder, samt på badstränder och recipienter kan bli aktuellt. Då laboratoriet är ackrediterat enligt ISO 17025 så är kvalitetsarbetet och dokumentation en stor del av dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är:
 • Högskoleingenjör med kemisk inriktning eller likvärdig
 • Har erfarenhet av kemiska analyser/labbvana
 • Har god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift
 • Har god datavana och god kunskap i Word och Excel
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Arbetat under ISO 17025, GMP eller likande kvalitetssystem
 • Erfarenheter av LIMS- system
 • Har erfarenhet av olika typer av vattenprovtagning
Som person är du flexibel, har ett praktiskt handlag och är lättlärd. Vidare är du kvalitetsmedveten, analytisk och serviceinriktad och har ett professionellt bemötande. Då de jobbar i en lite grupp är det viktigt att du kan bidra till ett positivt arbetsklimat, är hjälpsam och har lätt för att samarbeta. Det är också viktigt att du kan arbeta självständigt.

Övrig information
 • Start: När kan du?
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nyköpings kommun
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nyköping Vattens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Om arbetsgivaren

Nyköpings kommun är en modern och snabbt växande kommun med god service. Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Nyköping Vatten har ansvaret för all VA-verksamhet inom Nyköpings kommun, vilket innebär drift, underhåll och nyanläggning av vatten- och nyanläggning av vatten och avloppsteknik, pumpstationer samt ledningsnät. Verksamheten har 7 vattenverk, 3 vattentorn, 12 avloppsverk samt 90 avloppspumpstationer, ett ledningsnät på 95 mil och ett eget vattenlaboratorium.