Hydraulikkonstruktör till Sweco Industry i Nyköping!

Hydraulikkonstruktör till Sweco Industry i Nyköping!

Är du ingenjör mot hydraulikkonstruktion och söker en ny utmaning? Är du som person nyfiken och ansvarstagande? Då har Sweco Industry tjänsten för dig, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sweco Industrys räkning en maskinkonstruktör med inriktning mot hydraulik till deras kund som är en tung industri. Sweco Industry erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Deras värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco Industry. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som hydraulikkonstruktör på Sweco Industry kommer ditt fokus vara på konstruktion där hydrauliska komponenter ingår.

Du kommer till exempel att:
  • Vara delaktig i framtagning av layout/sammanställningsritningar, tillverkningsritningar för plåt, hydraulscheman och manualer.
  • Dimensionera hydrauliska komponenter, såsom hydraulaggregat, cylindrar, ventiler mm. i olika mekaniska applikationer.
Du kommer få möjlighet att arbeta hos en av Swecos kunder, som är en tung industri. Det är vanligt att man arbetar i projektform, där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med din kollegor.

Vi söker dig som
  • Är högskole- eller civilingenjör och har något/några års erfarenhet från arbetslivet. Men även gymnasieingenjörer med fler års erfarenhet inom området är välkomna att söka.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har erfarenhet av hydraulikkonstruktion
Som person är du intresserad av teknik och stora maskiner. Vidare är du social och har lätt för att prata och arbeta tillsammans med andra. Detta är viktigt, eftersom du kommer att ha daglig kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sweco Industrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Sweco Industry erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn och är ett av de ledande teknikkonsultföretagen i Norden