Elmontör till ABECE

Elmontör till ABECE

Professionals Nord söker i samarbete med ABECE en elmontör till Nyköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ABECE.

På ABECE erbjuds du möjligheten att ta eget ansvar och styra över din egen tid samt arbetsdag. Utöver det kommer du att bli en del av ett spännande företag som arbetar med häftiga och innovativa produkter. Det finns en stor variation i arbetet där den ena dagen inte är den andra lik och det finns även möjlighet att ingå i olika utvecklingsprojekt. ABECE sitter i nya och fräscha lokaler där gemenskap är utgångspunkten och att ha roligt under arbetsdagen är viktigt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

I rollen som elmontör kommer du främst att arbeta med:
  • Bygga kopplingslådor och elskåp
  • Montering av givare och annan elektrisk utrustning på maskiner
  • Ansvar för el-verkstaden samt lagret vilket också innefattar mottagning av gods etc.
Vi söker dig som:
  • Har gymnasieutbildning inom el och gärna något eller några års erfarenhet inom el
  • Du är en doer som trivs med eget ansvar och gillar att planera och strukturera dina dagar
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, för att du ska kunna kommunicera med både kollegor och kunder runt om i världen
  • Körkort
Om du har möjlighet och intresse för att resa i tjänsten så finns den möjligheten då flera av kunderna finns runt om i världen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som elmontör. Vi söker dig som är nyfiken och har viljan till att lära samt trivs med att arbeta självständigt, men som också samarbetar bra i grupp. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant. Du har förmågan att ta initiativ, komma med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceminded.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nyköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.abece.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABECE utvecklar industriella styr- och maskinsystem för produktion av takpannor och med ett sekel av industriell erfarenhet och mer än 60 år inom betongtakpannor, vet vi hur vi kan säkerställa högsta produktivitet och kvalitet för våra kunder.