Elkonstruktör till ABECE!

Elkonstruktör till ABECE!

Professionals Nord söker i samarbete med ABECE en elkonstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ABECE.

I rollen som elkonstruktör hos ABECE välkomnas du till en arbetsplats där du får arbeta nära både produktion och kund med stora möjligheter att själv påverka och bidra till företagets utveckling. Du blir en del av ett team med elkonstruktörer, automationsingenjörer och installatörer i elverkstaden där ni arbetar tätt tillsammans i olika projekt. I rollen har du även ett nära samarbete med projektledare, säljare, kunder och underleverantörer. Arbetet är projektorienterat och styrs av en kundspecifikation eller genom beslut om strategisk produktutveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

Hos ABECE för du som Elkonstruktör möjlighet att arbeta med komplexa teknikprojekt där du får vara delaktig i hela konstruktionskedjan från idé till färdig produkt. Du kommer att arbeta brett inom teknikområdet och få insikt i verksamhetens olika utmaningar, vilket ger en bra grund för fortsatt utveckling hos ABECE.

I rollen som Elkonstruktör kommer du främst att arbeta med:
  • Konstruktion i ELPROCAD gällande anpassningar av utrustning och maskiner samt nykonstruktion
  • Installationsritningar
  • Materiallistor och dokumentation
  • Stöttning åt våra driftsättare och elinstallatörer för de projekt du konstruerat
  • Utvecklings- och förbättringsarbete
  • Ibland vissa kortare projektresor
Vi söker dig som:
  • Har läst en gymnasie-, yrkes- eller högskoleutbildning inom elkonstruktion eller liknande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, eftersom att du ska kunna kommunicera med kollegor och kunder runt om i världen
Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet av elkonstruktion. Likaså om du använt ELPROCAD och arbetat inom industrin och med styr- och maskinsystem är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Elkonstruktör. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt, men som också samarbetar bra i grupp. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter samt efterföljande dokumentation. Du har förmågan att ta initiativ, komma med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceminded.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nyköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.abece.se/
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABECE utvecklar industriella styr- och maskinsystem för produktion av takpannor och med ett sekel av industriell erfarenhet och mer än 60 år inom betongtakpannor, vet vi hur vi kan säkerställa högsta produktivitet och kvalitet för våra kunder.