Automationsingenjör till ABECE

Automationsingenjör till ABECE

Professionals Nord söker i samarbete med ABECE en automationsingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ABECE.

I rollen som automationsingenjör kommer du att ingå i ett erfaret team och arbeta nära produktionen för att skapa dig en förståelse kring produkten och maskinsystemet. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik och du ges möjligheten att resa runt om i världen samtidigt som du arbetar. Tjänsten passar dig som vill utvecklas i rollen som automationsingenjör, har drivet till att lära och som gillar nya utmaningar samtidigt som du har hela världen som din arbetsplats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

I rollen som automationsingenjör kommer du främst att arbeta med:
  • Installation, uppsättning och intrimning av produktionslinor hos kund
  • PLC- och Robotprogrammering, HMI samt motion
  • Utvecklings- och förbättringsarbete
Vi söker dig som:
  • Har som lägst en YH-utbildning inom automation
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, för att du ska kunna kommunicera med både kollegor och kunder runt om i världen.
  • Tjänsten innebär mycket resande vilket passar dig som vill se dig om i världen och tjänsten kräver att du har möjligheten att resa
  • Körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av PLC- och robotprogrammering.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Automationsingenjör. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt, men som också samarbetar bra i grupp. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter samt efterföljande dokumentation. Du har förmågan att ta initiativ, komma med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceminded.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nyköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.abece.se/
Sista ansökningsdag 14 nov 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABECE utvecklar industriella styr- och maskinsystem för produktion av takpannor och med ett sekel av industriell erfarenhet och mer än 60 år inom betongtakpannor, vet vi hur vi kan säkerställa högsta produktivitet och kvalitet för våra kunder.