Internationell Projektsäljare sökes till ABECE i Nyköping

Internationell Projektsäljare sökes till ABECE i Nyköping

Älskar du försäljning och teknik och vill kombinera detta i ditt arbete? Som Projektsäljare hos oss får du chansen att göra just det på en internationell marknad, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Vi är världsledande inom vår bransch och är drygt 30 sammansvetsade och dedikerade medarbetare.
Sök redan idag!

Hos oss arbetar du operativt med stor frihet under eget ansvar. Arbetsplanering sköter du själv samt i samråd med säljledare och kollegor.
Du bearbetar såväl befintliga som nya kunder och trivs med att ha ansvar för hela säljprocessen och drivs av att utveckla och lyckas i affärer.
I dina affärer agerar du som projektstöd där du ger tekniskt och kommersiellt stöd till kunder, medarbetare och samarbetspartners. Du kommer att ingå i ett team om åtta fantastiska säljkollegor.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att arbeta med teknisk försäljning inom B2B och om du dessutom har erfarenhet av industriella maskinsystem eller arbetat med betongprodukter så är det ett plus.
  • Du har en mycket hög teknisk förståelse antingen förvärvad genom högre utbildning eller gedigen erfarenhet, där ekonomi- och/eller marknadsutbildning är ytterligare meriterande.
  • Du har goda kunskaper i Office och Excel.
  • Du kommunicerar gärna och väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Om Du kan flera språk så är det meriterande.

Din profil

Till rollen som Projektsäljare söker vi framförallt dig som har rätt attityd och vilja. Du är en prestigelös och kommunikativ person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett komplext maskineri och att ge kunder och medarbetare riktigt bra service.
Är du dessutom strukturerad, nyfiken och framförallt brinner för att göra affärer kommer du att älska det här jobbet!

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ABECE AB

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Vi ser fram emot att du följer med oss på den resa vi långsiktigt gör tillsammans!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABECE utvecklar industriella styr- och maskinsystem för produktion av betongtakpannor och väggbeklädnad av betong. Med ett sekel av industriell erfarenhet och mer än 60 år inom en världsomspännande betongtakpannemarknad levererar vi högsta produktivitet och kvalitet till våra kunder var i världen de än befinner sig.

Läs gärna mer om oss på www.abece.se