Elkonstruktör sökes till ABECE Nyköping

Elkonstruktör sökes till ABECE Nyköping

Är du en erfaren konstruktör som letar nya utmaningar? Vill du ha ett utvecklande och kvalificerat arbete i ett väletablerat och växande företag med korta beslutsvägar, hög ambitionsnivå och en närhet till dina kunder? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en Elkonstruktör som kommer att vara en viktig del för företagets framtid, där din påverkan kommer att göra skillnad för vår resa framåt. Ditt team består idag av två elkonstruktörer, automationsingenjörer och installatörer i el verkstaden där ni arbetar tätt tillsammans i olika projekt. Teamet samarbetar även med övriga konstruktörer, säljare, projektledare, montörer, kunder och underleverantörer.

I rollen som Konstruktör kommer du främst att arbeta med:
  • Konstruktion i ELPROCAD gällande anpassningar av utrustning och maskiner samt nykonstruktion.
  • Installationsritningar.
  • Materiallistor mm.
  • Stöttning åt våra driftsättare och elinstallatörer för de projekt du konstruerat.
  • Utvecklings- och förbättringsarbete.
  • Ibland vissa kortare projektresor .
Kvalifikationer
  • Vi söker dig med relevant högskole- eller ingenjörsutbildning med erfarenhet inom området.
  • Du har minst 2-4 års erfarenhet av konstruktionsarbete. Vi använder ELPROCAD som CAD-verktyg men har du erfarenhet av något av de stora CAD programmen går det också bra.
  • Du har goda kunskaper i Office-paketet.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Profil

Du är en kreativ problemlösare och en prestigelös lagspelare med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Vidare är du nyfiken, driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar. Du är också ordningsam vad det gäller dokumentation och noggrann i ditt arbete.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig ett arbete i ett högkompetent team där kunskaper och erfarenheter delas och där vi tillsammans skapar en professionell arbetsplats. Vi har en utvecklande och stimulerande miljö med stor frihet under ansvar med möjlighet till personlig- och professionell utveckling och framför allt har vi väldigt roligt tillsammans!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Pema People AB. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Öhr på martin.ohr@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABECE utvecklar industriella styr- och maskinsystem för produktion av takpannor och med ett sekel av industriell erfarenhet och mer än 60 år inom betongtakpannor, vet vi hur vi kan säkerställa högsta produktivitet och kvalitet för våra kunder.

Läs gärna mer om oss på www.abece.se