Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Kundprojektledare till Cyclife

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta i en unik bransch med långsiktigt fokus på klimat och framtidens energilösningar? Motiveras du av internationella kunder och komplexa projekt? Då har vi möjligheten för dig.

Vad erbjuder vi?
* Stort miljöperspektiv
* 30 semesterdagar
* Sex arbetsfria dagar utöver de röda dagarna
* Arbetstidsförkortning 24 timmar per år
* Maximerat friskvårdsbidrag på 5000 kr
* Fri tillgång till lokalt gym
* Subventionerat pris på lunchkuponger på lokal restaurang
* Laddstolpar för laddning av elbil eller laddhybrid
* Flexibla arbetstider/ Hybrid.

”Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen (Electricitet De France), en av världens största arbetsgivare och en tung aktör inom energisektorn. Cyclife är i en stor tillväxtfas och bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är idag ett bolag med 180 anställda. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen är belägen i skärgården utanför Nyköping. Cyclifes ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning.”

Vem söker vi?
* Högskole-eller civilingenjör inom relevant område
* Minst 3 års erfarenhet av komplexa projekt
* Arbetslivserfarenhet inom industri/ processtyrd verksamhet
* Tal och skrift obehindrat i både svenska och engelska
* Goda kunskaper i MS Office, helst även MS Project
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom energisektorn eller annan högriskbransch.

Som person är du ansvarstagande, öppen och driven. Du vågar ställa frågor för att utveckla arbetssätt och vill hela tiden komma framåt. Du är duktig på att bygga relationer till ditt team och kunder på ett förtroendeingivande sätt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga kompetenser som planering, kundfokus, resultatorientering, samarbete, relationsbyggande och problemlösning. Har du tidigare jobbat mot Asien och främst Japan så är detta meriterande då projektledningen till viss del är anpassad mot den marknaden.

Vad innebär rollen?
* Driva kundprojekt inom givna ramar beträffande specifikation, säkerhets-, miljö-, arbetsmiljö-, strålsäkerhets- och kvalitetskrav.
* Ansvara för resurstilldelning, tidplan och budget.
* Delta i offertarbetet och säkerställa förutsättningarna för ett effektivt arbete.
* Leda projektmöten med kund och rapportera till styrgrupp.
* Ledare för projektteamet och ansvarig för att medarbetare får löpande information och anvisningar.
* Dokumentera löpande samt analysera och åtgärda förändringar eller tilläggsjobb.

Denna tjänst är fokuserad på japanska marknaden vilket gör att krav ställs på samordning med vårt systerbolag i Japan. Projekten för Japan innehåller både konsulttjänster och ÅG-behandling. Vi har också upprepade besök på site både av japanska partners och myndigheter vilket gör att stora krav ställs på koordination av aktiviteter.

Detta är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse. Denna rekryteringsprocess innehåller bakgrundskontroll som sammanställer tidigare offentligt brottsregister. Bakgrundskontrollen består av offentlig information som hanteras konfidentiellt. Även säkerhetsintervju där ekonomisk stabilitet är ett krav. Detta är obligatoriskt för alla rekryteringsprocesser hos Cyclife Sweden AB. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren