Underhållstekniker till kund i Södertälje

Underhållstekniker till kund i Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Är du en mekaniker som vill arbeta på ett stort bolag? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en mekaniker som kommer att bli en del av ett team som arbetar i deras fordonspark. Arbetet inkluderar bland annat enklare uppgifter som att svarva, fräsa och svetsa samt att byta maskinkomponenter, byta kulskruv på maskiner eller göra felsökningar.

Detta är inledande en bemanning där du blir anställd hos oss på 2Complete och arbetar som konsult hos vår kund.

Din profil

Vi ser gärna att du är i början av din karriär och kanske precis avslutat en utbildning inom fordon. En fordonsteknisk gymnasieexamen inom området är meriterande. Du har god kunskap i arbetet som mekaniker och vana av att läsa ritningar och scheman, förstå olika metoder för felsökning som exempelvis vibrationsmätning, genomföra exempelvis motorbyte på fordon och har en övergripande förståelse för maskinuppbyggnad. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i skrift och tal. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare, du är tydlig och har en förmåga att kunna kommunicera med uppdragsgivare och kollegor. Du är driven och självgående och gillar att arbeta fysiskt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på telefon 070 845 99 04 eller cecilia.keve@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Nyköping
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.