Servicetekniker/mekaniker till företag i Nyköping

Servicetekniker/mekaniker till företag i Nyköping

Dina arbetsuppgifter

Har du ett brinnande intresse för teknik och vill samtidigt kombinera detta med service? Då har vi på 2Complete tjänsten för dig. Nu söker vi en mekaniker / servicetekniker till Nyköping.
Du kommer att arbeta med lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster.

Tjänsten kommer att innebära mycket variation, du kommer att jobba både med reparation i verkstad och ute på fält hos företagets kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på i huvudsak lantbruksmaskiner.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag 7:00-16:00. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har följande:
  • En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
  • Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
  • Datorvana
  • Körkort, lägst B
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
Som person är du är självgående, du trivs med utmaningar samt att du är en problemlösare. Du har förståelse för branschen, kanske är du rentav uppvuxen på en gård eller att du mekat med maskiner sedan barnsben.

Som person är du utåtriktad, noggrann och trivs med att jobba både i team och självständigt.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073 365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Mekaniker, tunga fordon, lastbilsmekaniker, lantbruksmekaniker, servicetekniker
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Nyköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället