Säkerhetstekniker till Sörmland!

Säkerhetstekniker till Sörmland!

Dina arbetsuppgifter

Trivs du med att arbeta som säkerhetstekniker och tycker att laget är viktigare än jaget? Vill du vara del av ett expansivt bolag där du har möjlighet att växa och utvecklas internt? Välkommen in med din ansökan till oss redan idag!

Just nu söker vi dig som är säkerhetstekniker och är intresserad av att arbeta i Nyköping, Katrineholm eller Flen. Vår kund arbetar mestadels mot projekt inom offentliga sektorn där du kommer ha möjlighet att vara delaktig i små som stora projekt. I och med att bolaget är stort finns möjlighet för dem att vara flexibla att utforma din tjänst utifrån dina önskemål. I rollen som säkerhetstekniker kommer du både få sitta på kontoret och arbeta administrativt samt åka ut till projekten och arbeta praktiskt.

Tjänsten är på heltid med förhoppning om ett långsiktigt samarbete. Du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00-16.00.

Din profil

För att passa som säkerhetstekniker hos vår kund ser vi att du är självgående eftersom du mestadels kommer ha eget ansvar och arbeta ensam i projekten. Vi ser även att du är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera och att du kan behöva åka ut till en kund när du sitter mitt uppe i andra arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är följande:
  • Inneha B-körkort
  • Du har erfarenhet inom larm och passeranläggningar
  • Du har förmågan att kunna läsa ritningar och el-scheman
  • Du har vana av att felsökningar inom Svagströmsanläggningar
  • Du är flytande i svenska både tal och skrift, då språket används i den dagliga kommunikationen
För att gå vidare i processen kommer vi även begära ett utdrag från belastningsregistret.

Det ses meriterande om du tidigare har arbetat som elektriker och valt att skola om dig till säkerhetstekniker.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Nyköping
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är verksamma i Katrineholm, Flen och Nyköping och utför total- och utförandeentreprenader, i såväl nybyggnation som ombyggnation. De utför både projektering och installation inom el, tele, datanätverk, larm, passersystem och lås.