Projektledare till expansivt bolag i Sörmland

Projektledare till expansivt bolag i Sörmland

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Projektledare kommer du tillhöra entreprenadavdelningen som är verksamma i Katrineholm, Flen och Nyköping. Företaget utför både total- och utförandeentreprenader, i såväl nybyggnation som ombyggnation.

Som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära följande:
  • Driva projekt från start till mål
  • Hålla i byggmöten
  • Resursplanering inför varje projekt
  • Räkna på projekt
  • Offert och avtalshantering
  • Fakturering
  • Personalansvar inklusive arbetsledande ansvar, medarbetarsamtal, lönesamtal etc.
Detta är en rekrytering där du anställs direkt av vår kund, tjänsten tillträds efter sommaren.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom el eller 3-5 års erfarenhet som installationstekniker/elektriker och som nu känner att du är redo att ta nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du har en naturlig fallenhet för ledarskap och goda kunskaper inom entreprenadjuridik. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Du är en driven lagspelare som vet hur du ska förmedla information till dina medarbetare. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas i ditt arbete. Vidare är du noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Malin Ryholt
Telefon 0768751146
Område Nyköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är verksamma i Katrineholm, Flen och Nyköping och utför total- och utförandeentreprenader, i såväl nybyggnation som ombyggnation. De utför både projektering och installation inom el, tele, datanätverk, larm, passersystem och lås.