Larmtekniker sökes till Nyköping

Larmtekniker sökes till Nyköping

Dina arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som larmtekniker genom att huvudsakligen installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagerarsystem och kameraanläggningar.

Vi söker dig som är noggrann och självgående i ditt arbete. Vi ser gärna att du har ett proaktivt, lösningsorienterat arbetssätt. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, kvalitet i ditt arbete och att leverera mot uppsatt mål. Vi kommer att erbjuda dig en god arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik!

Arbetets omfattning: Heltid med månadslön

Din profil

Kompetenskrav: Tjänsten kräver att du har körkort samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete i form av montering, felarbetning och, eller driftsättning av säkerhetssystem sedan tidigare.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:
  • Serviceminded
  • Positiv, social och utåtriktad
  • Lösningsfokuserad
  • "Lagspelare"
  • Strukturerad och ordningsam
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 0733656832
Område Nyköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid en intervju