Enhetschef Internlogistik till Nyköping

Enhetschef Internlogistik till Nyköping

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta hos en av våra kunder i Nyköping som Enhetschef inom Internlogistik. I tjänsten ingår personalasvar för ett team på fem personer.

Några av dina arbetsuppgifter och ansvar kommer att vara:
  • Ansvar för all verksamhet inom enheten, vilket bland annat inkluderar ansvar för säkerhet, miljö, arbetsmiljö, strålskydd, kvalitet, kompetensutveckling, resurser och ekonomi.
  • Du är processägare för Internlogistik och håller Strålskyddsföreståndaren uppdaterad på status för anläggningen.
  • Att leda och utveckla Logistikresurser och egna projekt.
  • Säkerställa att processen för internlogistik vidareutvecklas att stödja hela företaget och övriga processer till att leverera önskvärt resultat.
  • Hantera risker och uppdatera efter behov SAR och STF för våra logistikytor inom driftområdet.
  • Driva kompetensutveckling för personal.
  • Bemanna och dimensionera resurser så att framtida tillväxt kan genomföras.
  • Föreslå och driva förändringar i enheten för att anpassa till nuvarande och kommande situationer.
  • Driva delar av företagets expansionsplan rörande internlogistik och förvaring på företagets utomhusytor.
Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är kontorstider.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med ledarskap och utveckla logistikverksamhet. Du har god förmåga att motivera teamet och bidra till kompetensutveckling. Vi söker dig som har erfarenhet av både logistik och projektledning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person trivs du med att samarbeta för att nå framgång. Du är engagerad och har lätt för att se framtida behov. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Nyköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.