Hoppa till innehåll
BeOneTeam Personlig Assistans AB logotyp

Personlig assistent grav vik samt semester vik

För kunds räkning söker vi en personlig assistent då ordinarie assistent ska vara föräldraledig

Tjänstens omfattning är ca70% dagtid

Jag är en tjej i 20 års åldern som bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror några mil utanför Nybro. Jag föddes med en hjärnskada och har stora fysiska utmaningar.

Då jag uppfattar saker o ting omkring mig och reagerar på sånt som händer behöver jag ett tryggt bemötande i en positiv anda som inkluderar skoj och närhet.

Jag pratar inte så du behöver kunna vara lyhörd för min mimik och kroppsrörelser.

På grund av omfattningen av min funktionsnedsättning så är jag under vardagar på daglig verksamhet och på eftermiddagarna är jag hemma.

En dag i veckan rider jag och då är ni två assistenter som hjälps åt tillsammans med personal från ridskolan. Ett plus om du har mångårig ridvana.

Som min assistent kommer du att ha ett jätteviktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig.

Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, matning och förflyttningar och mycket omvårdnad.

Du måste känna dig trygg att vara ensam med mig om mina föräldrar är iväg på jobb eller skjutsar lillebror på aktiviteter.

För att passa hos mig söker jag dig som är tjej i åldern 25-50år, rökfri och har körkort. Du bör ha erfarenheter sedan tidigare men en personlig lämplighet väger också högt.

Det viktigaste för mig är att hitta rätt person. Det är viktigt att du har en trygg och sund inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet.

Du ska vara lugn, empatisk och lyhörd och ha ett genuint intresse för att hjälpa.
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare