Underhållsmekaniker, Nybro

Underhållsmekaniker, Nybro

Brinner du för teknik och gillar att lösa problem? Vi söker nu en Underhållsmekaniker till SK LithoPac® i Nybro.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner i syfte att säkerställa den dagliga driften av produktionsanläggningen.

Du är också givetvis starkt involverad när oförutsedda saker inträffar och akuta fel drabbar maskinerna. Du arbetar nära våra olika produktionsavsnitt för att se till att produktionen rullar som planerat. Jobbet innebär omväxlande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete. Du har ett stort intresse för teknik och har lätt för att sätta dig in i och förstå samband i mekanisk och automatiserad produktionsutrustning.

I rollen som underhållsmekaniker samarbetar du med såväl dina kollegor på underhållsavdelningen som dina kollegor i produktion. Det är därför väldigt viktigt att du är service minded, en bra lagspelare samt att du präglas av en positiv och lösningsfokuserad attityd. Du bidrar med gott humör, hög arbetsmoral och du trivs med ett högt tempo. Problemlösning ser du som en utmaning och du brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda.

Tjänstgöringsort: Nybro
Arbetstider: 2-skift
Tillträde: 2019-02-01 och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är 2 december, men ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval. Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Sanna Olsson på sanna.olsson@onepartnergroup.se eller 0733948473.

Om kunden

Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag. Vi har 370 fabriker fördelat på 3 kontinenter och 34 länder. Globalt har vi 46 000 anställda och 64 000 kunder.

Smurfit Kappa i Sverige AB och är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp. Företaget har totalt 15 enheter inkluderat fabriker och försäljningskontor. Bolaget har 750 anställda och huvudkontoret ligger i Eslöv. De två enheterna i Nybro sysselsätter 115 personer och producerar offset-kascherade wellförpackningar till marknadsledande varumärken samt förtryckt papper främst till interna kunder. Välkommen att läsa mer om oss på: www.smurfitkappa.se
Mer info
Område Nybro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 2 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se