Lagerarbetare sökes till Royal Design

Lagerarbetare sökes till Royal Design

Är du en truckförare som drivs av högt tempo och trivs med glada kollegor? Har du dessutom erfarenhet av lager/logistikarbete? Vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som bemanningskonsult hos Royal Design som är ett stort och välkänt företag inom branschen för nordens ledande inredningsbutik på nätet.

Du kommer att ingå i ett engagerat och trevligt gäng. Arbetsuppgifterna kan variera, både att plocka och packa samt truckkörning.

Formell kompetens
  • Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik
  • Truckkort för motviktstruck, skjutstativtruck och ledstaplare
Meriterande
  • Erfarenhet av Transport Administrationssystemet LogTrade är meriterande
  • Erfarenhet av affärssystemet Navision är meriterande
  • Gärna tidigare arbetserfarenhet av lager- och logistikarbete
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är punktlig, ansvarstagande, kan jobba i team samt ha en hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Sommarjobbare /Visstid / Heltid / Orrefors

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna vi söker är främst tänkt som sommarjobb, men kan övergå till längre uppdrag om behov föreligger. Tjäntserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nybro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Royal Design och Rum21 är nordens ledande inredningsbutiker på nätet. Varje månad får vi besök av fem miljoner människor som söker efter inspiration, information och det senaste inom trender och design - vilket gör oss till den främsta online-destinationen i Norden för konsumenter inom möbler, inredning samt glas och porslin.

Lagerverksamheten finns i Orrefors.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.