Kundtjänstmedarbetare till Nybro Energi AB

Kundtjänstmedarbetare till Nybro Energi AB

Är du en social och öppen person som trivs med kundkontakt och vill jobba i en tajt grupp? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker nu en Kundtjänstmedarbetare till Nybro Energi.

Om kundföretaget

Nybro Energi ägs till 100 % av Nybro kommun och består av Nybro Elnät AB, Nybro Energi AB, Nybro Värmecentral AB och Fastigheter i Nybro AB. Energibolagen omsätter ca 270 miljoner kronor och har ca 60 anställda med olika inriktningar och kompetenser. Vi levererar infrastruktur- och energilösningar till stora delar av kommunen inom elnät, elhandel, vatten & avlopp, fjärrvärme och fibernät.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare innebär hantering av företagets alla produkter och tjänster. Tjänsten innebär en första kontakt och support för kunderna där du kommer hantera inkommande kundärenden personligen, oftast via telefon, i receptionen samt via mejl. I ditt arbete kommer du hantera ärenden gällande exempelvis avtalshantering, fakturafrågor och felanmälningar. Du strävar alltid efter att lösa problemen själv men vidarebefordrar ärenden vid behov. Utöver kundservicen arbetar du med administrativa uppgifter i form av fakturering, kundreskontra, krav och inkassoärenden.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har gymnasieutbildning, samt god datavana där du tidigare har arbetat i Officepaketet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet BFUS. Du har även goda kunskaper i Svenska och Engelska och det är meriterande med kunskaper i Tyska. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundtjänst, administration samt ekonomi och att du innehar B-körkort.

Som person är du social, öppen och gillar kundkontakt. Du är en lagspelare som trivs med att jobba i en grupp bland kollegor där ni alla hjälps åt. Du är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo där du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och anpassar dig lätt efter olika situationer.

Omfattning: Tjänsten är på heltid och börjar med en anställning hos oss under sex månader för att sedan övergå till anställning hos Nybro Energi AB.
Arbetstider: 7.30-16.30 med möjlighet till flextid.
Tjänstgöringsort: Nybro

Sista ansökningsdatum är den 21 april men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Nybro
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se