Vill du jobba extra vid behov som truckförare på ett stort lagerföretag? Sök då tjänsten som...

Vill du jobba extra vid behov som truckförare på ett stort lagerföretag? Sök då tjänsten som...

Är du en person som drivs av högt tempo och trivs med glada kollegor? Har du dessutom erfarenhet av lager/e-handel? Vänta inte med att skicka in din ansökan. Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid behov som truckförare på ett stort och välkänt företag några mil utanför Kalmar. Du kommer att vara en del av ett engagerat och positivt gäng som arbetar i fräscha och moderna lokaler. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara truckkörning men du kommer också att arbeta med packning, plockning samt andra förekommande uppgifter.

Formell kompetens
  • Lägst gymnasieutbildning
  • Truckkörkort B1-B4
  • Grundläggande datorkunskap
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Du behöver ha en annan sysselsättning på minst 50% eller vara studerande
Meriterande:
  • Gärna tidigare arbetserfarenhet av lager- och logistikarbete.
  • Erfarenhet av affärssystemet Navision
  • Erfarenhet av Transport Administrationssystemet LogTrade
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du trivs med att jobba i grupp och är en teamplayer. Du ska också tycka om att arbeta självständigt och ta ansvar över dina arbetsuppgifter. För våran uppdragsgivares räkning är det ytterst viktigt att ha en positiv inställning samt kunna ta emot instruktioner på ett korrekt sätt och använda dem i arbetet på ett effektiv sätt. Som person är du också flexibel och tycker det är roligt att lära sig nytt samtidigt som du tycker om utveckling och förändringar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgörings ort

Visstid extra vid behov / Nybro

Tillträdesdag

Omgående

Information

Hos uppdragsgivaren finns stora utvecklingsmöjligheter då Lager- och E-Handel ständigt utvecklas. Hjärtat i företaget är Centrallagret och där får man som personal bred kompetens om våra olika varumärken, marknader, produktkännedom, vilket sedan öppnar upp för möjlighet att jobba mer mot exempelvis inköp och kundtjänst inom företaget.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!
Mer info
Område Nybro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.