Personal till kortare sommaruppdrag sökes omgående

Personal till kortare sommaruppdrag sökes omgående

Vi söker omgående personal till olika företag inom industri i Nybro och Emmaboda för enklare arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill arbeta med bland annat emballering, packning och ogräsrensning. Dina dagliga arbetsuppgifter varierar beroende på vilket uppdrag du är på.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.Vi ser även att du har ett intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du beskriver dig själv som händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Emmaboda/Nybro

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Kontakta Alexandra Hallström vid frågor: Tfn 072 254 92 67.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Nybro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.