Till vår kund i Nybro som är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar söker vi nu en reparatör/mekaniker.

Arbetet är varierat och består i att konsturera och bygga påbyggnadssystem på lastbilar. Varje projekt är unikt och specialbeställt av kunden.

I din roll som reparatör kommer du att vara en del av teamet kring projektet. Projekten ni tilldelas tar från en vecka upp till en månad att slutföra. Ni ansvarar från uppstart av projektet till dess lastbilen är ombyggd och en slutbesiktning har gjorts.

Till visa delar av byggnationen finns färdiga ritningar men stor del av arbetet innebär att konstruera och hitta nya kreativa lösningar för att lösa uppdraget.

Då vår kund även har underhåll och service av tidigare producerade lastbilar kommer reparation och service av dessa ingå i dina arbetsuppgifter.

För dig som gillar att vara ute på fältet finns det även kortare uppdrag där man reparerar och servare fordon ute hos kund.

Din profil

Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, fordon eller liknande. Du har även praktisk erfarenhet som reparatör eller mekaniker inom tunga fordon.

Det är viktigt att du har kunskap och erfarenhet av hydraulik och el på lastbilar samt att du är lösningsfokuserad och kreativ i ditt arbetssätt.

Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär.

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos vårt kundföretag i Nybro.

För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund efter en tids inhyrning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Nybro

Omfattning: Heltid, dagtid 7-16.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Om oss

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Mer info
Kontaktperson Marcus Royson
Telefon 0470730192
Område Nybro
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!