Personlig Assistent tillsvidare

Personlig Assistent tillsvidare

På vår kunds begäran söker vi en Personlig assistent för tillsvidare anställning.

Jag är en tjej i 20 års åldern som bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror utanför Orrefors. Jag föddes med en hjärnskada och har stora fysiska utmaningar.

Då jag uppfattar saker o ting omkring mig och reagerar på sånt som händer behöver jag ett tryggt bemötande i en positiv anda som inkluderar skoj och närhet.

Jag pratar inte så du behöver kunna vara lyhörd för min mimik och kroppsrörelser.

På grund av omfattningen av min funktionsnedsättning så är jag under vardagar på daglig verksamhet och på eftermiddagarna är jag hemma.

En dag i veckan rider jag och då är ni två assistenter som hjälps åt tillsammans med personal från ridskolan. Ett plus om du har mångårig ridvana.

Som min assistent kommer du att ha ett jätteviktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig.

Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, matning och förflyttningar och mycket omvårdnad.

Du måste känna dig trygg att vara ensam med mig om mina föräldrar är iväg på jobb eller skjutsar lillebror på aktiviteter.

För att passa hos mig söker jag dig som är tjej i åldern
25-50år, rökfri och har körkort. Du bör ha erfarenheter sedan tidigare men en personlig lämplighet väger också högt.

Det viktigaste för mig är att hitta rätt person. Det är viktigt att du har en trygg och sund inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet.

Du ska vara lugn, empatisk och lyhörd och ha ett genuint intresse för att hjälpa.

Tjänsten hos mig är på ca 70-75%
Mer info
Telefon 048056770
Område Nybro
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren