Drivna CNC-operatörer sökes till Axipto i Nybro!

Drivna CNC-operatörer sökes till Axipto i Nybro!

Är du en teknisk lagd person med ett stort driv och intresse för skärande bearbetning och produktionsteknik? Vill du vara med och bidra till Axipto Nybros framgångar? I rollen som CNC-operatör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vad innebär rollen som CNC-operatör?

Det dagliga arbetet går först och främst ut på att ansvara för den dagliga driften av maskiner och se till att företaget når sina uppsatta produktionsmål. Du kommer att utföra enklare programmering, ställa in och rigga CNC-maskiner, kontrollmäta och avsyna detaljer, arbeta med CNC-styrda maskiner och förstå och läsa maskinkod. Som CNC-operatör tillhör du produktionsavdelningen och rapporterar till avdelningschefen. Du kommer att arbeta i trivsamma och trevliga lokaler i Nybro tillsammans med ett härligt gäng kollegor som tillsammans samarbetar för att nå bästa resultat varje dag.

Vem söker vi?

Till rollen som CNC-operatör söker vi framförallt dig som har ett stort teknisk intresse, är en driven och nyfiken person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har tidigare har arbetat som CNC-operatör inom skärande bearbetning. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av och kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik och har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Det är även önskvärt att du
  • har vana av att arbeta med olika verktyg inom CNC
  • har möjlighet att arbeta i skift
  • har goda datorkunskaper
  • behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/2-skift/Nybro

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Erbjudande

På Axipto Nybro erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Axipto är i framkant gällande den senaste teknikutvecklingen inom robotiserande automation och CNC-maskiner.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning Kalmar men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Hallström på telefonnummer: 0722549267 eller via e-post: alexandra.hallstrom@lernia.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Nybro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.