Reservdelsman Meca Nybro

Reservdelsman Meca Nybro

Om jobbet

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och viljan att lära sig något nytt varje dag samt motivationen att lära dig bilbranschen.
Du är "serviceminded", stresstålig och är en problemlösare.
Baskunskaper inom fordon är önskvärt alternativt stort intresse för bilbranschen.
Tjänsten erbjuder dig en arbetsplats med olika arbetsuppgifter och nya utmaningar varje dag. Du kommer få köra ut delar till våra fasta kunder efter schemalagda körningar (B-körkort är ett krav) , arbeta i butiken med att sälja över disk och plocka upp inkommande reservdelar. Mekaniker som vill byta karriär är ett plus då vissa kunder efterfrågar teknisk support. Du får träffa både privat och företagskunder inom vardagen och lära dig knyta nya affärsrelationer. Du kommer att sköta viss utlämning av reservdelar till våra egna mekaniker. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla butiken påfylld och representativ, beställningar, lager, viss administration, registreringar och sökningar i databaser
(reservdelskataloger) med mera. Vi arbetar även med hydraulik, reservdelar till lastbilar och maskiner så har du erfarenhet av detta ses det som en merit.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse fordon. För att lyckas i tjänsten ska du ha goda datorkunskaper och du har lätt för att lära dig nya system. Det är meriterande om du har viss kunskap i affärssystem samt webbaserade reservdelskataloger. Har du tidigare arbetat som reservdelsman, mekaniker eller servicerådgivare/kundmottagare ser vi det som meriterande.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du service- och kvalitetsmedveten. Du gillar kundkontakt/försäljning och brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Det är viktigt att du är lyhörd och kan bemöta kundens önskemål. Du har en god administrativ förmåga och gillar att lära dig nytt. Du har en god verbal förmåga och trivs i en snabb miljö. Du behöver vara självgående, samt ha ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress.
Rekryteringsprocessen sker löpande så vi rekommenderar dig att söka tjänsten snarast.

Alla ansökningar via mail. Skicka CV (gärna bild), personlig presentation samt kontaktuppgifter. Vi tar ej emot arbetssökningar via telefon, vänligen respektera detta.

Vid frågor kontakta Mikael Lundblad på e-post: mikael@autotekniknybro.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Kontaktperson Mikael Lundblad
Telefon 0481-47793
Email Mejla Mikael Lundblad
Område Nybro
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mecanybro.se
Sista ansökningsdag 27 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Meca Nybro är butikens namn då vi ingår i Mecas franchise koncept. Bolaget heter Autoteknik & Hydraulik Nybro AB och innefattar både butik, verkstad för tunga maskiner och hydraulikverkstad.