Maskin och lastbilsmekaniker

Maskin och lastbilsmekaniker

Vi söker en maskin och lastbilsmekaniker. Vill du som vi alltid kunden bästa, har viljan att lära dig och rätt inställning? Har du även ett teknik och elektronik intresse kan detta passa dig!

Du kommer att erbjudas ett varierande arbete. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är arbete med lastbilar,grävmaskiner och hjullastare. Allt från enklare servicearbeten till mer avancerad felsökning och renoveringar. Personen som vi söker ska vara ansvarsfull och ordningsam samt självständigt kunna lösa problem. Kunna bemöta kunder på ett positivt sätt. Du ska även kunna arbeta i grupp.

Du kommer även att få åka ut till kunden som fältmekaniker och reparera samt serva maskiner.

Vi ser gärna att du har utbildning eller har arbetat inom tung fordonsteknik. Självklart bör du inte vara rädd för nya utmaningar och vi vill gärna vidareutveckla och utbilda vår personal.

Datorvana är en förutsättning då arbetet i många moment kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Kunskaper inom el, diagnostik och felsökning samt kunna läsa elschema.

Kunskaper inom hydraulik samt AC.

Du bör ha arbetat som mekaniker under några år.

Om du har C-körkort ser vi det som meriterande.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid.
Mer info
Område Nybro
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autoteknik & Hydraulik är ett företag som funnits på Titanvägen i Nybro i ca 20 år. I verksamheten idag finns verkstad för lastbilar & entreprenadfordon, butik med bilreservdelar och tillbehör samt en serviceanläggning inom hydraulik. Verksamheten är i en expansiv fas och söker därför nya medarbetare.