Byggsäljare till K-Bygg Fresks i Norsjö

Byggsäljare till K-Bygg Fresks i Norsjö

Vi söker nu dig som har hög drivkraft, engagemang och framförallt älskar sälj. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Du arbetar med att utveckla den lokala försäljningen mot våra företagskunder i närområdet, men även mot konsument. Ditt främsta mål är att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder.

I rollen ingår rådgivning kring byggprocessen, både till proffs och konsumentkunder. I arbetsuppgifterna ingår att lämna offerter och ta emot ordrar, samt att hjälpa kunder med bl.a. lastning och utkörning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Rekrytering sker löpande och planen är att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt person genom löpande urval och intervjuer.

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28.

Du är en person med starkt driv, som har ett lösningsorienterat sinne samt vill vara en del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla.

Rollen ställer krav på din kunskap inom byggnadsmaterial.

Erfarenhet av branschen är meriterande.

B-körkort är ett krav, har du även truckkort är det en bonus.
Mer info
Område Norsjö
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Bygg är mer än bara en bygghandel. Vi har allt inom bygg samlat under ett och samma tak: produkterna, specialisterna och tjänsterna. Vi har 35 bygghandlare från Storuman i norr till Vetlanda i söder.

Vi arbetar för att vara både proffsens och den kvalitetsmedvetne hemmasnickarens naturliga förstahandsval, både i butik och online.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet, vår starka drivkraft framåt och vår vilja att tillsammans med våra kunder nå nya bygghöjder.