Transdev söker bussförare till Norrtälje

Transdev söker bussförare till Norrtälje

Transdev kommer från slutet av augusti i år att ta över busstrafiken i Norrtälje och behöver förstärka vårt team med fler bussförare. Anställningarna avser tillsvidareanställning på heltid.

Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer
  • Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
  • Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
  • Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
  • Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer
Grundkrav
  • D-körkort
  • Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen
Din kommande arbetsplats
Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationeringsort/Adress: Baldersgatan 29, Norrtälje

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast.

Dock senast 2022-11-30

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Björn Ohlsson, Enhetschef på bjorn.ohlsson@transdev.se eller

Manolis Papazoglou, Enhetschef på manolis.papazoglou@transdev.se

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group.
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill.

Vi ingår i koncernen Transdev Group, som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 18 länder. Varje dag möjliggör våra 82 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik. Våra verksamheter inom buss, tåg, spårvagn och båt ger oss en unik bredd. Varje dag görs flera hundratusen resor med Transdev från Haparanda i norr till Skåne i söderVår globala expertis i kombination med åttio års erfarenhet av den svenska marknaden gör att vi är bra på att anpassa vår service efter de lokala behoven.