Vi söker SÄSONGSARBETARE till fastighetsskötsel i Norrtälje

Vi söker SÄSONGSARBETARE till fastighetsskötsel i Norrtälje

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

SÄSONGSARBETARE till fastighetsskötsel i Norrtälje


Vill du vara ute varje dag, njuta av solens strålar
och samtidigt göra livet enklare för våra kunder?

Är du en lagspelare med eget driv, körkort och vill jobba ute med grönytejobb hela sommaren, och kanske börja jobba redan i vår? Vill du få möjligheten att arbeta med ett företag som är miljö- och kvalitetscertifierat enlig ISO 9 001 och 14 001?

Om Tjänsten
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer vara en viktig del av att utföra de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär att ansvara för trädgårdsarbeten såsom skötsel av grönytor, gräsklippning, grästrimning och ogräs m.m., även lokalvård kan förekomma. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Du arbetar oftast i grupp men ibland kan arbetet vara självständigt och därför behöver du ett eget driv med en hög ansvarskänsla.

Din Kompetens
Vi söker dig som har relevanta kunskaper inom område trädgårdsarbete och trädgårdsmaskiner. Som person är du pålitlig och är praktiskt lagt för att ibland kunna göra väldigt enkla reparationer om så behövs. Du måste tycka om att vara utomhus eftersom vi alltid jobbar ute oavsett väder.

Personliga Egenskaper
Vi värdesätter, ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra människor, att du är positiv och bidrar med en trevlig stämning till teamet. Det är viktigt att du tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs på ett säkert sätt och med hög kvalitet gentemot kund. En god fysisk form underlättar ditt arbete. Din personlighet är av stor betydelse.
Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.


Krav
Minst 18 år och B-körkort för bil med manuell växel.
Goda kunskaper i svenska språket.
Tidigare erfarenheter och utbildningar inom trädgårdsskötsel är meriterande.

Anställningsform
Säsongsanställning och heltid eller deltid med möjlig start redan i vår. Tjänsterna kommer tillsättas löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 31 mars 2023.

Vill du veta mer
Välkommen att höra av dig till någon av våra chefer för avdelningarna:
Norrtälje: Jimmy Karlsson, jimmy.karlsson@sweax.se, 070-085 01 30
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (43 dagar kvar)