Hoppa till innehåll
Svea Husbilar logotyp

Husbilsförsäljare

SÄLJARE till Svea Husbilar - Norrtälje (Älmsta)

Nu förstärker Svea Husbilar sitt team och söker en säljare till anläggningen i Älmsta. Svea Husbilar är Sveriges största och snabbast växande husbilsförmedlare med tre anläggningar, 45 medarbetare och ca: 400 miljoner i omstättning.

För oss är det även viktigt att ha kul på jobbet och alla samarbetar i team vilket vi upplever skapar en gemenskap och arbetsglädje jämfört med intern konkurrens och grupperingar som är vanligt förekommande i fordonsbranschen.

Brinner du för att sy ihop skräddarsydda affärer så är detta rollen för dig.
Vi arbetar främst med att mäkla husbilsaffärer där vi har både säljande och köpande kunder. Här behövs en fingertoppskänsla för olika typer av kunder/personer och en drivkraft för försäljning samt att ge våra kunder en förstklassig upplevelse.
Som person är du lösningsorienterad, har vilja för att lära dig nytt och utmana dig själv.

Vi arbetar kundfokuserat och affärerna görs via moderna digitala system. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar förmedlingsaffärens alla steg, bland annat intag, foto, specificering av fordon, tele, mail, försäljning och leverans. Du behöver tidigare ha arbetat med någon form av försäljning. Arbete inom fordonsbranschen och som bilsäljare är meriterande men inget krav. Din personlighet och drivkraft kommer vara nyckeln, vi lär dig resten.
B-körkort är ett krav.
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juli 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svea Husbilar växer i snabb takt och tar som uppstickare i branschen, med våra tre anläggningar, snabbt marknadsandelar.

Bolaget har gått från 0 till att under 2022 omsätta ca 400 miljoner på bara sex år. Hela företaget är byggt med en starkt entreprenöriell drivkraft och problemlösningsanda.

Nu expanderar våra anläggningar och vi behöver utöka våra team. Vi värdesätter givetvis erfarenhet, men personlighet och drivkraft är minst lika viktigt.

Vi arbetar ofta i snabb takt och har många bollar i luften, så du behöver gilla att det går undan. För oss är det även viktigt att ha kul på jobbet och alla samarbetar i team vilket vi upplever skapar en gemenskap och arbetsglädje jämfört med intern konkurrens och grupperingar som är vanligt förekommande i fordonsbranschen.

Missa inte denna chans att hoppa på ett företag som går som tåget där du även har möjlighet att vara med och påverka både din och företagets framtid.

Liknande jobb