Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Timvikarie till Nytida Norrtälje

Ansök nu
Vill du jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling? Nu söker vi en timvikarie till Nytida Daglig Verksamhet i Norrtälje!

Om rollen
Arbetet innebär att du stöttar personer med förvärvad hjärnskada, utvecklingsstörning, autism, och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling. På Nytidas dagliga verksamhet har vi en huvudinriktning; den individuella.

Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet.

Om Nytida Norrtälje
Verksamheten ligger i Norrtälje, i området Grind i stadskärnans utkant. Stadsbussen stannar cirka 250 meter från verksamheten. Lokalen ligger på markplan och är ljus med många fönster. I lokalen finns kontor, träningsrum, skapanderum och arbetsrum. Vi har en liten närbutik, en pizzeria och en skola som närmaste grannar och promenadavstånd till grönområde och hav.

Verksamheten vänder sig till deltagare tillhörande både personkrets 1 och 2 enligt LSS. Vi har aktiviteter inom; djur och natur, kultur och skapande, träning och hälsa, jobb och utbildning, person och relation. Men verksamheten anpassas alltid efter deltagarens individuella behov och önskemål!

Nytida har flera verksamheter runt om i Stockholmsområdet, tex i Danderyd, som enheten i Norrtälje samarbetar tillsammans med.

Läs gärna mer om verksamheten på vår hemsida: Norrtälje - Nytida

Din erfarenhet och kunskap
Du får gärna ha gymnasial utbildning inom vård och omsorg eller pedagogik, exempelvis som undersköterska eller barnskötare. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har påbörjat eftergymnasial utbildning inom socialt arbete som exempelvis socialpedagog, beteendevetare, socionom, arbetsterapeut eller liknande samt erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa. Jobbet passar dig som exempelvis just nu studerar och vill få ytterligare erfarenhet!

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra arbetstagares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare * Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform: Timanställning
Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Dagtid, måndag till fredag
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 18 juni 2023
För mer information kontakta: jenny.lindbratt@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se nytida.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare