KGK söker Servicetekniker för växellådor till ZF-verkstaden

KGK söker Servicetekniker för växellådor till ZF-verkstaden

Är du vår nästa servicetekniker till vårt vinnande team? KGK behöver utöka ZF-verkstaden i Sollentuna där vi jobbar med utmanande uppdrag från kunder och produkter från världsledande ZF.

Kort om ZF: ZF Friedrichshafen AG är ett företag beläget i Friedrichshafen, Tyskland, som tillverkar komponenter för bilindustrin. ZF tillverkar bland annat växellådor, axlar, kopplingar, stötdämpare för tillverkare av person- och lastbilar, bussar, tåg, fartyg, helikoptrar samt andra maskiner.

Våra kunder skickar transmissions komponenter till oss som vi felsöker, reparerar och renoverar i verkstad. Vi söker därför dig som är fordonstekniskt kunnig, van att självständigt felsöka, lösa problem som uppstår och gärna med flera års erfarenhet av arbete med tunga fordon som buss, lastbil, entreprenadmaskiner och/eller personbil.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Diagnostisera, reparerar och renovera, provköra ZF växellådor, axlar och liknande inom ZF:s produktprogram i vår egen ZF verkstad.
  • Ge teknisk support till våra interna avdelningar och externa kunder.
  • Arbeta med drivlinor till bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, spårbundna fordon och fartyg både på vår verkstad och ute i fält.
Din profil
För att trivas i denna roll behöver du vara fordonstekniskt kunnig och ha gärna erfarenhet av att arbete med tunga fordon som buss, lastbil, entreprenadmaskiner och/eller personbil. Du är van att självständigt felsöka och problemlösa och är förtrogen med både mekanik, hydraulik och elektronik.

Det är meriterande om du har kunskaper inom fordonselektronik samt har erfarenhet av svarv eller svets. För att lyckas behöver du ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav, C-kort är meriterande.

Vårt erbjudande
  • Modern och fräsch verkstad
  • Kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter
  • Välkända, världsledande produkter med mycket gott rykte
  • Friskvårdsbidrag och eget kostnadsfritt gym
  • God ergonomi och bra arbetsmiljö
Vi erbjuder dig ett roligt jobb i en positiv och utvecklande miljö, på en trevlig arbetsplats med mycket spännande teknik och kollegor.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

KGK genomför spontana drog- och alkoholtester.

Mer information
Omfattning: Tills vidare, heltid, månadslön
Placeringsort: Häggvik, Sollentuna

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. För mer information om företaget, besök www.kgk.se och www.zf.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (9 dagar kvar)