Hoppa till innehåll
Brinner du för underhålls frågor? Lockas du av en stimulerande och varierande miljö? Vill du bli vår kollega i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt?Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

Din nästa arbetsplats?

Hallsta är ett av Europas ledande bruk inom nischen färskfiberbaserat specialpapper. Vi driver utvecklingen mot framtidens pappersprodukter med stort fokus på hållbarhet. Våra produkter är klimatneutrala och vårt bruk är idag helt självförsörjande på ånga. Här har du alltid nära till kunniga och engagerade kollegor. Viljan att göra ett bra jobb och bidra till en grönare framtid är tydlig. Hos oss hittar du närmare 400 medarbetare. Vi finns längs den vackra Roslagskusten, 4 mil norr om Norrtälje och 6 mil öster om Uppsala. Vi kan även erbjuda boenden i närheten av bruket till en låg kostnad.

Din framtida utmaning

Som Underhålls Tekniker El/Kraft inom Centralt Underhåll ansvarar du för koordinering och beredning av underhållsstödjande verksamhet inklusive förebyggande och fortlöpande underhåll gällande både låg- och högspänning. Du kommer vara kontaktperson i frågor rörande Hiss och travers, arbeta med drift & service av brukets UPS/batteristationer samt hantera el-frågor rörande brukets bostadsområde. Du kommer även att delta i tekniska projekt inom ditt område.

För att lyckas i rollen

Vi söker dig med El-utbildning på lägst gymnasienivå. Är du nyfiken och tycker att samarbeten på olika nivåer och med olika kontaktytor är stimulerande? Du kommer att ha ett högt inflytande i många frågor, vilket innebär att du behöver vara både självständig och trygg i din roll men också lyhörd inför andras åsikter. Arbetet är rörligt och innebär insatser ute i bruket så väl som inne på kontoret. Att arbeta strukturerat i vårt underhållssystem för ordning och reda samt utveckling tycker du är en naturlig del i ett effektivt underhållsarbete. Meriterande är erfarenhet inom området och även om du tidigare arbetat med hiss & traversfrågor men det är inget krav.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du det bästa av två världar. På Hallsta Pappersbruk så arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt till introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt. Holmen präglas mycket av intern rörlighet, då du som medarbetare har stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med individuell lönesättning.
Vill bli en del av vårt team? Välkommen med din ansökan senast 16 mars 2023.

Ansök redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Innovativa pappersprodukter av färsk fiber Holmen utvecklar innovativa pappersprodukter av färsk fiber, väl anpassade för böcker, magasin, reklam och förpackningar. Vi specialiserar oss på de användningsområden där lätta papper med hög bulk och ljushet samt goda tryckegenskaper är en fördel. Den färska fibern från hållbart brukade skogar är också en förutsättning för morgondagens returpapper. Våra bruk ligger i Braviken utanför Norrköping och i Hallstavik norr om Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare