Företagsläkare/Allmänläkare

Företagsläkare/Allmänläkare

Vi utvecklar nu vår verksamhet och söker en Företagsläkare/Allmänläkare.

Du kommer att ha en central roll i organisationen och arbeta nära vår ledning, vår medicinskt ansvarige läkare och i tät samklang med övrig personalstyrka. Arbetsuppgifterna innefattar dels sedvanliga arbetsuppgifter som företagsläkare men också sedvanliga läkaruppgifter såsom arbete med sjukvård, olika intyg och rehabiliteringsbedömningar. Som företagsläkare hos oss har du en central roll och kan påverka vår verksamhet på många olika plan.

Vi söker dig som trivs i en vardag där tempot kan skifta och periodvis vara högt. Du behöver både kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra yrkeskategorier. Du behöver också tycka om och se det som en utmaning att leverera så god service som möjligt till både kunder och kollegor. Du behöver inte ha erfarenhet av arbete som företagsläkare även om detta är meriterande.

Vi kan erbjuda dig en arbetsmiljö av högsta klass och ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med en positiv och framåtsträvande arbetsgrupp. Arbetsplatsens förläggning är Norrtälje.

Tjänstens omfattning är 50-100% men kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse

Vi har kollektivavtal och ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete. Frågor kring tjänsten besvaras av VD Fredrik Mannheimer: fredrik.mannheimer@hela.se, 0176-279260

Varmt välkommen med din ansökan idag till info@hela.se alternativt via knappen "Ansök nu".

Sista ansökningsdag är 23-03-15 men vi granskar ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Mannheimer
Telefon 0176-279260
Område Norrtälje
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hela.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hela Företagshälsovård AB arbetar med att leverera högkvalitativa hälsovårds- och arbetsmiljötjänster. Vi riktar oss främst till företag och organisationer men även till privatpersoner. Sammanlagt servar vi 18 000 kundanställda i en verksamhet med hög kompetens och en ständig strävan efter högsta möjliga servicegrad och tillgänglighet för våra kunder.

Hela Företagshälsovård har varit verksamt sedan 80-talet och har idag 19 anställda. Hos oss arbetar tre läkare, fyra sjuksköterskor, samtalsterapeuter, psykologer, organisationskonsulter, naprapater m.fl. Vår ledstjärna är att alla hjälps åt för att lyckas fullgöra våra uppdrag och uppnå våra mål.