Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Beredare till NOTE Norrtelje AB


Om företaget

NOTE är idag en ledande nordeuropeisk tillverkningspartner med en internationell plattform för tillverkning av elektronikbaserade produkter som kräver hög teknisk kompetens och flexibilitet.

NOTEs erbjudande täcker allt från produktionstekniska tjänster i ett tidigt skede till serieproduktion och eftermarknadstjänster. Bolaget tillverkar avancerad industriell elektronik på uppdrag av kunder med noggranna krav på teknisk kompetens och flexibilitet över hela produktlivscykeln. Med hög kvalitet och leveransprecision kan de säkra kundernas värdekedjor och bidra till förbättrad lönsamhet.


Din roll

Vi söker nu en Beredare till NOTE som har sin fabrik i Norrtälje. I fabriken tillverkas elektronikbaserade produkter via kunduppdrag med dedikerade produktionsteam som är bolagets produktexperter. Du kommer ingå i ett kompetent och supporterande team på NPI-avdelningen som behöver utökas i linje med NOTEs expansion.

Tjänsten som beredare innefattar att utifrån kunden samt NOTEs Tekniska Projektledares underlag ska bereda produkterna i Microsoft Dynamics AX för tillverkning. I detta ingår även arbete med att skapa artiklar, revisionshantering och koppling av dokumentation. En stor del av arbetet bedrivs i ERP-systemet Microsoft Dynamics AX som är utvecklat specifikt för verksamheten. Problemlösning och förbättringsarbete är naturliga delar i det dagliga arbetet.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utifrån underlag bereda produkterna för tillverkning i ERP-system
  • Skapa artiklar, revisionshantering och koppling utifrån underlaget
  • Administrativt arbete i Microsoft Dynamics AX
  Din profil

  Vi söker nu dig som antingen besitter en eftergymnasial utbildning inom elektronik/mekanik eller motsvarande erfarenhet från elektronik-/mekanikbranschen. Besitter du erfarenhet från EMS-branschen (Electronic manufacturing service) ser vi det som mycket meriterande. Krav för tjänsten är att du besitter erfarenhet av något ERP-system, allra helst erfarenhet av Microsoft Dynamics AX men det är inget krav.

  Tjänsten kräver även att du besitter goda färdigheter i svenska och engelska, i tal såsom i skrift och förmåga att uttrycka sig affärsmässigt vid externa kontakter

  Som person söker nu vi dig som har en god förmåga att arbeta under press på en arbetsplats som ständigt förändras, du kan planera och arbeta självständigt samtidigt som du är mål- och resultatinriktad. Viktigt för denna tjänst är att du noggrann såväl som strukturerad.

  Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  Omfattning:
  Tillsvidare
  Placering:
  Norrtälje

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar NOTE med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson
  Clara Strignert
  Telefon
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  08 maj 2023 (42 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare