Elektriker till Norrtälje

Elektriker till Norrtälje

Vi söker nu Elektriker till Galore Electro i Norrtälje!

Företaget genomför uppdrag som innebär service och installation av elanläggningar inom kontor, industri, bostäder samt till fastighetsägare. Företaget grundades år 1999 och är idag 42 anställda med kontor i Uppsala, Stockholm och Norrtälje.

För Galore Electro är det viktigaste att hålla en god kvalitet och att jobba miljömedvetet samt en sund, trivsam och utvecklande arbetsplats.

I företaget finns behörighet utfärdat av elsäkerhetsverket för alla typer av elinstallationsarbeten, även högspänning dvs. över 1000 volt. Företaget är medlem i eio (Elektriska Installatörsorganisationen) samt har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som elektriker hos Galore Electro kommer du att jobba med installation och service av alla typer av elinstallationer, från det lilla till det stora. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp samt utgå från hemmet med servicebil.

Om dig

Du ska ha minst fem års erfarenhet som elektriker och inneha utbildning (ECY-certifikat).

Krav på flytande svenska i tal och skrift och B-körkort.

Som person är du nyfiken och intresserad och trivs med att möta många olika människor och yrkesgrupper. Du är en person som gillar att lösa problem och som är initiativtagande och självständig.

Om WorkWeb

WorkWeb är ett rekryteringsbolag som är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Norrtälje
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Galore Electro.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Norrtälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.